Főnix-Múzsart Kereskedelmi, Szolgáltató és Oktató Kft.

Cégismertető

Cégünk az antikmész alapú CalcArt (MűvészMész) magyar fejlesztésű olasz falfestékanyagokat, termékcsaládot, kiegészítõ festékeket, eszközöket kis- és nagykereskedelmi hálózaton keresztül forgalmazza, ezeket az anyagokat továbbfejleszti. Forgalmazáson túl a cég foglalkozik díszítő- és dekorációs falfestéssel, freskók, seccok készítésével, valamint építészeti- és belsőépítészeti tervezéssel és kivitelezéssel.

Cégünk több évtizedes hazai és európai tapasztalatokra alapozva terjeszti termékeit és technológiáját Magyarországon és Európában.

Célunk, hogy az általunk készített felületképzés és dekoráció az általánosan használatos festékanyagok megjelenésétõl eltérõ, egyedi, művészeti hatású legyen. Az általunk kifejlesztett technológia és termék lehetõvé teszi a szellõzõ vakolatfelületek újra létrehozását és visszaállítását. Elõtérbe helyezzük a természetes anyagok használatát.

A technológia megismertetése és elterjesztése céljából közösen a magyar szakképzõ, ill. továbbképzõ iskolákkal, oktatási intézetekkel alap-, közép- és mesterfokú tanfolyamokat szervezünk termékeinkrõl, azok felhasználásának módszertantanáról és a művészi hatású festészetrõl.


kinagyítás