Főnix-Múzsart Kereskedelmi, Szolgáltató és Oktató Kft.

Kivitelezés

Termékeinkkel kül- és beltéri szellőző, dekorációs, művészeti felületképzés érhető el, nemcsak falon, hanem más egyéb felületen is, mint pl. beton vagy üveg; az átlagos anyaggal történő kivitelezési ártól nem sokkal eltérő árképzéssel vagy akár még kedvezőbben is.

A lakástól a különböző funkciójú épületekig (profán és szakrális terek, színházak, templomok, éttermek, stb) alkalmazható az eljárás. Munkáin alapanyaga a már az ókorban is ismert és az utóbbi időben újra előtérbe kerülő természetes anyagok egyike, a mész.

Az általunk használt mész különleges érlelési eljárással készül, nem tartalmaz „mészkukacokat”, ezért a korábban ismert és kereskedelmi forgalomban kapható mésztől lényegesen kedvezőbb tulajdonságokat mutat: nem porlad, jól szellőzik, páraáteresztő. A felületre felhordott mész öregedése során kémiai folyamat hatására felkeményedik (visszaalakul mészkővé!), így az időjárási viszontagságoknak az idő múlásával egyre jobban ellenáll, egyéb anyagoknál ez a folyamat leginkább fordítottan megy végbe.

A művész receptje:

"Végyegy inox kónuszos glettvasat, használd úgy mintha paletta lenne. A már különböző módon színezett spatulás művész meszet tedd rá a glettvasra, a színeket kicsit differenciáltan egymástól. Akár fehéret is közé téve hordd fel a felületre mintha glettelnél, egy kis idő múlva térj vissza tiszta vassal a már felrakott felületre, fényezd fel, vasald bele. A színeket kezeld úgy mint szakács az ízeket. Légy művésze saját munkádnak, felületképzésednek: a hatás és a színvilág a te ízlésedet és kreativitásodat tükrözi a végtelen lehetőségek tárházában."

Konzultáció és szaktanácsadás

Múzsart 24 órás konzultációs és tanácsadási szolgáltatást nyújt ügyfelei és a fogyasztók, megrendelők részére személyesen, telefonon és interneten keresztül az erre kidolgozott kondíciókban meghatározott díjazás mellett.
Művészeti és tervezői tanácsadást nyújt további szakosodott művészeti és tervezői vállalatoknak, tervezőknek, építészeknek és kivitelezőknek az egyes projektekben, felkérésekben meghatározott honorárium szerint.

Tervezés és kivitelezés

A Főnix-Múzsart Kft. maga is részt vesz tervezésben és kivitelezésben. Együttműködik a projekt természete szerint megkívánt és meghívott stratégiai partnereivel, valamint más meghívott építészekkel, művészekkel, szobrászokkal, külső-, és belső tervezőkkel, vizuális művészeti tervezőkkel, olyanokkal, akik saját területükön mestereik szakmájuknak, művészetüknek, s ezzel is garantálja, hogy kivitelezések hosszútávon biztosítják ügyfeleik megelégedését.


kinagyítás