Főnix-Múzsart Kereskedelmi, Szolgáltató és Oktató Kft.

Szakoktatás

A Főnix-Múzsart Kft. oktatási és képzési programot nyújt:

- Szakiskolai alapképzésben, lehetőség szerint már az szakoktatás első évében.,
- Szakemberek továbbképzésében, mesterképzésben,
- Önképzésben CD és DVD segítségével.

A szakiskolákban az oktatást modul-rendszerben végzik dedikált szakoktatók vezetésével, akik az óráikban és képzéseikben a tananyagot, valamint annak koncepcióját, és tematikáját szigorúan Lencsés Zsolt, freskóművész instrukciója és megközelítése szerint állítják össze, és konzultálják. Az oktatási anyag művészettörténetet, a freskófestési technikát, és a technológia alapismereteket tartalmaz.

A tanárokat és az oktatókat az iskola, illetve a képzési intézet alkalmazza és honorálja. Az oktatás meghirdetését az iskola vállalja, s annak költségét is az oktatási intézmény viseli. A Főnix-Múzsart Kft. saját kivitelezési helyein biztosít gyakorlati lehetőséget a képzésben résztvevőknek, ahol a diákok tudásukat fejleszthetik, és alkalmuk van közvetlenül a művésztől, a gyakorlatban is kipróbálni az addig tanultakat.

A szakmai továbbképzést azok számára teszi lehetővé, akik késztetést éreznek a dekoratív, művészeti festési technika elsajátítására. Az oktatási anyag növeli a szakemberek kreativitását, készségét és technológia tudását. Az oktatást, amennyiben akkreditálni lehet, akkor a mesterfokozat eléréséig kívánják emelni. A képzésben résztvevők szakosodhatnak freskófestésre, ahol a Főnix-Múzsart Kft. által kidolgozott technológiát alkalmazzák.

Letölthető dokumentumok

- Simon Tamás - diploma dolgozat


- Tanjegyzet a MűvészMeszes eljárásról


kinagyítás